Perquè que el disseny d'una web és insuficient per a la nostra presència online - PSF Consultoría empresarial

  Inici/Bloc/Web/Perquè que el disseny d'una web és insuficient per a la nostra presència online

Perquè que el disseny d'una web és insuficient per a la nostra presència online

És habitual considerar que tenir una web és un pas suficient per dir que tenim una presència online. Fa temps era cert que la presència web consistia en una cosa molt senzilla i que amb una finestra online la nostra marca estava representada, però avui és molt més complex.

En l'actualitat, a més de la web hi ha una gran quantitat de xarxes socials en les que podem tenir interacció directa amb els nostres clients. A més, la nostra marca online es mantindrà molt més viva si li donem un manteniment i poc a poc l'anem millorant perquè atregui cada vegada més i més consumidors al nostre lloc.

El disseny d'una web és només l'inici d'una aventura que no acaba mai i continua amb l'optimització constant de la mateixa i el màrqueting a través d'ella. Una web pot ser una font de rendiments constants per al negoci, però només si la tractem d'aquesta manera i la cuidem perquè ens serveixi. Si pensem en la web com una despesa inútil i estem desitjant estalviar fins a l'últim euro o acabar amb la creació per poder oblidar-la, òbviament els rendiments que ens doni seran mínims en el cas d'existir. S'ha d'arribar a punt de crear la nostra web en un estat en què estiguem preparats per extreure la màxima rendibilitat possible de la nostra inversió.

És bo fer-se la pregunta de quina quantitat de clients vénen cap a nosaltres per la nostra presència online i sobretot quins clients no treballen amb nosaltres o fins i tot ni ens coneixen per una presència web incorrecta. En països veïns com Espanya, 3 de cada 4 persones utilitzen internet com a mitjà per informar-se sobre productes i serveis. A Andorra organismes públics intenten millorar la presència online dels seus membres. Així i tot la gestió d'una web està cada vegada més professionalitzada.

Pensi com us coneixeran els seus potencials clients si per fer-ho han de passar per davant d'una porta, llegir determinat mitjà o conèixer a determinat comercial.
About the Author
Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.