Són les solucions web de PSF bones per a mi? - PSF Consultoría empresarial

  Inici/Bloc/Web/Són les solucions web de PSF bones per a mi?

Són les solucions web de PSF bones per a mi?

Les metodologies que fa servir PSF estan fora de tot dubte, tant l’ Inbound com el GDD s'han demostrat funcionals, tant en els nostres casos particulars com en els d'empreses de mig món. El que realment pot portar a que no et puguem ajudar, és que des PSF no fem tot tipus de webs. Amb els anys preferim donar un valor diferencial i especialitzar-nos en sectors en el que puguem donar més valor als nostres clients. En general tot negoci de serveis és candidat als nostres serveis.Per què ens especialitzem? Al crear una web no fem sinó una plataforma de vendes per als nostres clients. Això no és un assumpte només web, sinó també del propi negoci del client. Si fem tot tipus de webs, és impossible donar un servei excel·lent en totes. Per contra, si fem servir únicament certs negocis, que a més coneixem bé per endavant, la nostra capacitat d'ajudar és molt superior. Se'ns plantegen generalment reptes que ja se'ns havien produït abans, en els quals podem aportar llum. És per això que no fem botigues web o que hi ha certs negocis que preferim no tocar. Al final és un problema per a nosaltres.Cal no oblidar que en el fons la nostra principal virtut és el màrqueting i per realitzar un màrqueting d'èxit la nostra experiència ens demostra que funciona millor quan es coneix bé el negoci en el qual es treballa. Al final molts clients tenen problemes similars, moltes vegades relacionats amb la internacionalització o amb el relleu generacional. Són problemes que des PSF podem resoldre ja que ens hi hem enfrontat moltes vegades pel tipus de client que tenim. La gent que ven serveis vol poder donar aquests a més persones, ajudar a més gent. En això ens podem identificar plenament i és per això que des de PSF no donem servei a un altre tipus de webs.

About the Author

Terminé el grado en Desarrollo de Aplicaciones Informáticas en Alcañiz y posteriormente me interné en el mercado financiero en primer lugar como programador de sistemas y luego como trader. Durante esos años finalicé mis estudios de Grado ADE en la UNIR y posteriormente hice un máster en Banca, Mercados financieros y Gestión Patrimonial por la EAE. También realicé un curso de Asesor Financiero por la UPV.

He realizado consultoría para diversos clientes tanto en temas estratégicos como fiscales. Acostumbro a ofrecer soluciones integrales y  en la actualidad me ocupo de la administración de PSF. Cuando aparece algún asunto que requiere de conocimientos de mercados o inversión, también asumo esa competencia.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.