Per què cada vegada disseny web i màrqueting online van més units - PSF Consultoría empresarial

  Inici/Bloc/Inbound/Per què cada vegada disseny web i màrqueting online van més units

Per què cada vegada disseny web i màrqueting online van més units

Fa no tants anys, el concepte de màrqueting online no havia arribat encara. Les webs eren poques i els cercadors eren molt ximples, de manera que la gent intentava escollir un bon domini que representés bé que significava l'empresa.Amb el temps, va començar a proliferar el concepte de SEO i amb ell van arribar moltes novetats. S'optimitzava el contingut perquè els cercadors ho posessin on convenia a l'empresa i hi havia una carrera de tècnics per veure qui coneixia millor les màquines dels cercadors i era capaç de fer un contingut més fàcil per a aquests. Van ser temps de cercadors molt ximples (assignaven una posició determinada immòbil en funció d'unes poques paraules) i de moltes trampes. Es posicionaven paraules que portaven l'usuari a visitar webs que no volia, es feien xarxes d'enllaços amb promeses falses ... un petit caos.Els anys han passat i avui en dia als cercadors és molt difícil enganyar-los. Entenen sinònims, frases fetes, detecten quan un usuari ha comès un error ortogràfic ... Ja no és una qüestió tècnica el fet d’aparèixer primer en els cercadors ja que aquests són tan avançats que no necessiten l'ajuda que necessitaven abans. Una web ben construïda ja és suficient perquè la part de SEO estigui prou ben feta com per poder treure més rendibilitat d'això. Aquí és on entra el Màrqueting.Ja no importa la qüestió tècnica, sinó la qüestió de màrqueting sobre quines paraules escollim, com les muntem, en quin ordre, quin contingut donem ... Posicionar bé ja no és alguna cosa relacionada amb la part més informàtica i de desenvolupament sinó amb una part de màrqueting. Per això en l'actualitat el màrqueting i el disseny web van tan units, perquè es requereix de tots dos per donar una solució web integral i plena.

 

 

MARKETING
About the Author

Terminé el grado en Desarrollo de Aplicaciones Informáticas en Alcañiz y posteriormente me interné en el mercado financiero en primer lugar como programador de sistemas y luego como trader. Durante esos años finalicé mis estudios de Grado ADE en la UNIR y posteriormente hice un máster en Banca, Mercados financieros y Gestión Patrimonial por la EAE. También realicé un curso de Asesor Financiero por la UPV.

He realizado consultoría para diversos clientes tanto en temas estratégicos como fiscales. Acostumbro a ofrecer soluciones integrales y  en la actualidad me ocupo de la administración de PSF. Cuando aparece algún asunto que requiere de conocimientos de mercados o inversión, también asumo esa competencia.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.